Skip to content

Mirunska.com Ajándékkártya.

A legjobb ajándék bárkinek bármilyen alkalomra.

mirunska.com ajándékkártya

Lehet, hogy nehéz eldönteni, hogy milyen ajándékot vegyél valakinek, aki fontos számodra.
De ne aggódj, a Mirunska ajándékkártyája tökéletes választás lehet!
Legyen szó bármilyen alkalomról, az ajándékkártya birtokosa kiválaszthatja azokat a termékeket, amelyek igazán örömet okoznak neki a webáruházunkban.
Vásárolj most, és tedd boldoggá az ajándékkártya tulajdonosát!

Hogyan működik?

Az ajándékozás mindig örömet szerez, de az ajándékkártyák még kényelmesebb és egyszerűbb módját kínálják annak, hogy szeretteidnek kifejezd érzelmeidet. A Mirunska ajándékkártya egy virtuális ajándékkártya, amelyet csak webáruházunkban tudsz megvásárolni.

Az ajándékkártya vásárlása után azonnal, vagy egy előre meghatározott dátumon a rendszerünk automatikusan e-mailben küldi az ajándékkártyát a kiválasztott címzettnek. Így biztos lehetsz benne, hogy szeretteid időben megkapják az ajándékot. Ráadásul te is értesítést kapsz az ajándékkártya kézbesítéséről, így mindig tudod, hol tart a megrendelés.

Az ajándékkártya értéke 5000 Ft-tól egészen 40 000 Ft-ig terjed, így mindenki megtalálhatja a megfelelő ajándékot. Ha egy terméket ajándékozol, az ajándékkártya értéke megegyezik a termék árával. A kifizetést bankkártyával vagy banki átutalással teheted meg, és az ajándékkártya csak a fizetés után válik érvényessé.

Az ajándékkártya kézbesítésekor a címzett e-mailben kapja meg a kártya kódját. Az egyenleg a kézbesítéstől számított 6 hónapig használható fel kizárólag a webáruházunkban. Az ajándékkártya értéke a kosárba helyezett termékek összértékére vonatkozik, azonban a szállítási díjakra nem vonatkozik.

Ne hagyd ki ezt az egyszerű és kényelmes ajándékozási lehetőséget!

Rendeld meg a Mirunska ajándékkártyát még ma, és szerezz örömet szeretteidnek!

Fontos: Óvakodj az ajándékutalvány-csalásoktól. Soha ne osszd meg a kódot!